Brusselsesteenweg 112, 1980 Zemst
Bestel telefonisch: 015 61 13 77

Onze trots

Streekproducten
Pensen

Onze witte en zwarte pensen zijn onze specialiteit sinds 1958. We maken de witte pensen met mager varkensvlees en zachte kruiden. Daar voegen we dan broodkruim en eieren aan toe.

De zwarte pensen maken we met varkensvlees, varkensbloed, kruiden, eieren en de korst van brood.

Cervela’s

Onze cervela’s worden nog steeds gemaakt volgens het originele recept uit 1958. We maken ze met paarden- en varkensvlees en charcuterie. Daarna kruiden we onze cervela’s met nootmuskaat, foelie, look en gember.

Het resultaat is een lekkere, traditionele en roodgekleurde cervela. Lekker om te bakken in de pan, gefrituurd of als garnituur in een erwtensoepje. Smakelijk!

Paté

De basis van onze paté is varkensvlees en varkenslever. Eerst blancheren we het vlees en mengen we er gestoofde ui, boerenboter, zout en gemengde kruiden onder. 

De pastei wordt afgedekt met een varkensnet en wordt daarna gebakken op lage temperatuur. Zo blijven alle smaken bewaard.

Bereide gerechten
Op basis van de geheime gerechten van schoonbroer André

Vol-au-vent

Onze huisbereide vol-au-vent maken we met verse kip, verse gehaktballetjes, paddenstoelen en een romige saus.

Kip zoet-zuur

Eén van onze vaste wekelijkse bereide gerechten: kip zoet-zuur. Heerlijk malse stukjes kip in een zoetzure saus met kraakverse groenten. 

Stoofvlees

Ons stoofvlees maken we al sinds 1958 op Vlaamse wijze met donker bier, een boterham met mosterd en ons geheim ingrediënt.

Huisgemaakte spaghetti

Spaghetti: een vaste waarde in elk gezin. Onze spaghettisaus maken we met verse groenten, vers gehakt en lekkere tomatensaus. 

Variabel weekmenu

Elke week hebben we een vast weekmenu met allemaal lekkere huisgemaakte gerechten die kunnen aangevuld worden met wekelijkse suggesties.

Vers vlees

Voor elke klant willen we het perfecte stukje vlees vinden. Daarom helpen wij je graag verder met duidelijk advies over de bak- en bereidingswijze van ons vers vlees. In ons assortiment vind je ook voor elks wat wils. We hebben een uitgebreid aanbod aan vers vlees, charcuterie en bereide gerechten.

Onze vleesleverancier

 

We zijn een trotse beenhouwerij dat goeie marchandise garandeert. Daarom vinden wij het enorm belangrijk om goed te weten waar ons vlees vandaan kom. Ons Wit-Blauw rundvlees, komt van bij boer Gert uit Oostmalle.

Net als wij, is ook Gert de derde generatie uit de familiezaak. Een trotse boer die zijn runderen echt goed soigneert. We hebben het met onze eigen ogen gezien. Het voedsel van zijn runderen, kweekt hij zelf.
De volwassen dieren brengt hij naar het slachthuis en vervolgens tot bij ons. Vers, eigen productie, zonder tussenpersonen. Uw garantie op het malste stukske rund.

Momenteel nemen we enkel zijn Wit-Blauwe runderen af. In de toekomst zullen de Blonde d’Aquitaine en de Limousin ook volgen.